Spot, loevschall, led

MultiWhite®

Fra kølig til varm hvid

Hos Loevschall er vores fokus altid på at skabe det gode lys, men ikke alle situationer kræver den samme slags lys.

Lys handler om mere end blot, hvad vi ser. Lyset har også en stor effekt på den menneskelige krop, hvordan vi fungerer, og hvordan vi føler. MultiWhite® er Loevschalls svar på, hvordan du maksimerer lysets påvirkning i din hverdag, fordi du med MultiWhite® kan indstille lystemperaturen i rummet nøjagtigt, som du ønsker det.

MultiWhite®

For velvære og en sundere hverdag

Justerbar lystemperatur er vigtig, fordi det hjælper med at holde din indre rytme i takt med sol og dag. Temperaturen i solens lys ændrer sig døgnet rundt. Om morgenen, når solen står op, er lystemperaturen varmere end midt på dagen, hvor lyset er køligt.

Køligt lys modvirker dannelsen af melatonin i hjernen, som er det naturlige stof, der gør os søvnige. Derfor er det godt at kunne skifte til varm belysning om aftenen og lade kroppen opleve en naturlig overgang fra dag til nat. MultiWhite® gør det muligt at efterligne solens rytme, så du kan vælge den temperatur, der passer dig.

ID-LED, 12 V

Radiant

Johannesburg

rundt spejl med lys, rundt spejl, Spejl, loevschall, MultiWhitespejl med lys, lys, light, mirror light, Loevschall, makeup spejl, makeup spejl med lys i, badeværelsesspejl, bathroom, bathroom mirror,, loevschall, https://www.loevschall.dk/

Venice

spejl med lys, lys, light, mirror light, Loevschall, makeup spejl, makeup spejl med lys i, badeværelsesspejl, bathroom, bathroom mirror,, loevschall, https://www.loevschall.dk/