ID-LED spot SingleWhite 350mA 3000K

Loevschalls populære LED spot i 350mA med kegleformet lyskilde og med markedets højeste lyskvalitet. Varmt hvidt lys på 3000 Kelvin.

Farve

179,00 DKK

Specifikationer

IP klasse
IP44

Produkthøjdepunkter

Unik salgsargument 1
ID-LED 350mA spot
Unik salgsargument 2
3000 Kelvin

RETNINGSBESTEMT LYS

ID-LED 350mA spot med seks dioder og et retningsbestemt lys med en kegleformet lyskilde, der giver et godt belyst arbejdsområde. 

HØJ LYSKVALITET

LED lyset har en CRI-værdi på over 95, som betyder at det gengiver farver som ved naturligt lys. Det er ekstra vigtigt i køkkenet, hvor du arbejder med råvarer. Spotten udsender et varmt hvidt lys som er et behageligt lys, der minder om dagslyset.

INSTALLATION

ID-LED spotten installeres i et forboret Ø55 mm hul og kan anvendes bredt fra køkken og bryggers men også i vitriner eller under hylder. ID-LED kan også nemt eftermonteres ved hjælp af en monteringsring til steder, hvor der ikke tidligere har været lys installeret.

Monteringsvejledninger

Downloads

Bredt spejlsortiment

Loevschall har et bredt og dybt udvalg af spejle til alle typer miljøer. Vores spejle fås med stemningsfyldt baggrundsbelysning, effektivt og elegant direkte lys eller en kombination af de to. Firkantet, rund eller oval. Med eller uden ramme. Valget er dit.

VI TAGER DIT PRODUKT FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Vi har de tekniske kompetencer, der kræves til at udvikle præcis det produkt, du har brug for.

Loevschalls styrker

Vi er eksperter i LED-lys og tager hånd om hele forsyningskæden fra udvikling, kvalitetssikring, lovgivning og levering.

Quality since 1975

Loevschall har været med fra starten af ​​udviklingen af ​​LED lys og vi har solgt belysning i næsten 50 år. Lys er en del af vores DNA og passion.

 • Eftermontering af lys

  Eftermontering af lys

  Skal du udskifte en ældre lysløsning, eller har du steder, hvor der ikke var lys fra starten? Du har flere muligheder for at eftermontere belysning.

 • Smart tilbehør

  Smart tilbehør

  Hav stikkkontakten lige ved hånden, hvor du har brug for det. Indret skabe og skuffer med stikkontakter til hårtørre, glattejern, barbermaskine eller elektrisk tandbørste.

 • Integreret makeup spejl

  Integreret makeup spejl

  Loevschalls seneste nyhed har alt, hvad du drømmer om på badeværelset. Stemningslys, direkte lys til dine daglige rutiner og makeup spejl med x5 forstørrelse.