Generel status på Covid-19 fra Loevschall A/S

I Loevschall følger vi ikke kun Covid-19’s udvikling i Kina, vi følger også tæt med i situationen i Europa og i resten af verden.
Vores topprioritet er vores ansatte, partnere og kunder da virussen udgør en sundhedsmæssig sikkerhedstrussel. Vi følger derfor den danske regeringens regler og anbefalinger. 

Alle vores ansatte, inklusiv vores salgsteam, er 100% tilgængelige for vores kunder.
Da den danske regering anbefaler, at alle der kan arbejde hjemme skal gøre dette, har vores ansatte arbejdet hjemme siden d. 12. marts. Vores lagermedarbejdere arbejder dog stadig på lageret, men de sørger for at overholde alle sundhedsmæssige anbefalinger.
Vi gør alt, hvad vi kan for fortsat at yde vores kunder den bedste service, og I kan stadig kontakte os som normalt.

Vores leverancer og leveringer fungerer som normalt, og vi sørger omhyggeligt for, at vores kunder ikke oplever store konsekvenser af vores tiltag. Det betyder også, at alle leveringer fra vores lager til vores kunder, fungerer som normalt.

Vi forsikrer vores kunder om, at Loevschall A/S kører som normalt og leverer som normalt.

Vi håber på en positiv udvikling i denne svære situation. 

Status på produktionen i Kina som følge af Coronavirussen

Kina: Status

Coronavirus-situationen I Kina er i stor grad ved at stabilisere sig.
Vores leverandører er på vej tilbage til normal produktionskapacitet men der opstår stadig nogen problemer med leveringen af materialer fra underleverandører. Dette sker, fordi underleverandørerne nu har 3 måneders ordre, som de skal have indhentet. Nogen firmaer mangler stadig en del af deres ansatte, og 10-20% af den samlede arbejdskraft kan endnu ikke vende tilbage.