Social ansvarlighed

vores ansvar slutter ikke ved den danske grænse

Når vi har valgt at have produktion i Kina, har vi også forpligtet os til, at de fabrikker vi bruger har acceptable arbejdsforhold for deres ansatte. Dårlige arbejdsforhold i produktionslande er en global problemstilling, og vi følger derfor løbende udviklingen af de fabrikker, vi benytter os af. Vi værdsætter en tæt dialog med vores producenter og benytter forskellige initiativer til at sikre en socialt acceptabel tilstand.

medlem af bsci

Vi anerkender, at det kan være svært at gøre noget, når man arbejder alene med globale udfordringer. Derfor er vi medlemmer af BSCI, som arbejder for at fremme handel og sociale forbedringer i leverandørkæden. Som medlem af BSCI har vi aktivt taget stilling til, at vores produktion i Kina skal foregå under ordnede forhold og igennem bæredygtige og superviserede partnerskaber.

Læs mere om BSCI her. 

ansatte i kina

Vi har egne ansatte i Kina, der foruden at sikre kvalitet og produktion også er vores mulighed for at sikre at regler og standarder i forhold til arbejdsforhold bliver overholdt. Vores kinesiske ansatte kan informere os, hvis arbejdsforholdene på de fabrikker vi bruger ikke bliver overholdt, og på den måde har vi forbedrede chancer for at lægge pres på, og fravælge, fabrikker der ikke lever op til standarder for arbejdsmiljø.  

løbende opfølgning

Et par gange om året har vores kvalitetsafdeling mulighed for at rejse til Kina og besøge vores samarbejdspartnere ude på fabrikkerne. Dette fostre både positive partnerskaber og gensidig respekt imellem vores to kulturer, samtidig giver det os en mulighed for ved selvsyn at kunne kontrollere og se de fabrikker, vi samarbejder med. Det giver tryghed og sikkerhed, når vi selv har mulighed for at se og kommentere på arbejdsforhold.