Sammen om det gode lys

Loevschall A/S

Høj lyskvalitet

Med mere end 30 års erfaring med integreret lys, har vi udviklet lysløsninger i markedets bedste lyskvalitet. Vi sælger ikke kun lamper med lys i, men lamper med rigtig godt lys.

Logistisk kvalitet

Hos Loevschall er det ikke kun lyskvaliteten, vi går op i. Vi går også op i, at vores kunder får deres produkter i den rette mængde, på det rette sted, til den rette tid, til den rette pris.

Co-creation

Vi har de tekniske kompetencer, det kræver, at udvikle præcis dét produkt kunden efterspørger. Det gør vi gennem tæt kontakt fra idé til produkt, så vi sikrer et godt og brugbart resultat. 

Vi sælger kun til erhvervskunder, hvis du som privatkunde ønsker at købe vores produkter så se mere her.

Loevschall A/S

Din leverandør af det gode lys

Loevschall A/S udvikler og producerer markedets bedste, integrerede LED lys til køkken- og badindustrien. Vi ønsker, at vores lys får kundens produkter til at fremstå som de oprindeligt er tænkt og design. Med 30 års erfaring med lys og produktdesign har vi kompetencerne til at udvikle lys i høj teknisk kvalitet, hvilket blandt andet gør, at vores lys har markedets højeste Ra-værdi. Vi udvikler både kundespecifikke produkter og standardprodukter. 

Vi er eksperter i co-creation og udvikler specifikke lysløsninger i tæt samarbejde med vores kunder – fra de første skitser til det endelige produkt er leveret. Dermed sikrer vi en optimal løsning, uanset om produktet er et LED spejl, en pendel eller en spot. 

Kontakt os og hør mere om hvad vi kan tilbyde din virksomhed, vi giver gerne en grundig vejledning ud i pris, mængder og tidshorisonter. 

Vores mission

Vi ønsker, at vores lys får kundens produkter til at fremstå, som de oprindeligt er tænkt og designet. Med 30 års erfaring med lys og produktdesign har vi kompetencerne til at udvikle unikke løsninger sammen med kunderne. Derfor er vi ekspert i co-creation og samarbejder allerede tidligt i designforløbet med kunden om at udvikle integreret lys i høj teknisk kvalitet. Det er det, vi kalder The Good Light. 

Skuffelyset

NYHED Som de første på markedet, har vi redefineret den måde, man laver skuffelys på. Vores løsning er kompakt og indeholder specielle linser, der sørger for at brede lyset ud i alle kroge af skuffen.

MultiWhite®

Med MultiWhite® har du selv mulighed for at styre farvetemperaturen på dit lys. Det giver dig en række muligheder og fordele for både dit hjems udseende og dit eget helbred.

Co-creation

Én af de ting vi er aller bedst til, det er co-creation. Vi er eksperter i, at udvikle produkter i tæt samarbejde med vores kunder, så det endelige produkt svarer præcist til behovet.

Noir By Loevschall

Noir by Loevschall er vores pendelserie bestående af pendler samt en væglampe. Her kombinerer vi vores gode lys med godt design, og resultatet taler vist for sig selv!

Viden om lys

Lys – og især godt lys er vigtigt for vores velvære, vores arbejdsplads og vores helbred. Derfor vil vi gerne fortælle lidt om, hvad du skal være opmærksom på, når du handler lys.

LED-spejle

Foruden at være rigtig gode til at lave spots, er vi også rigtig gode til at lave spejle. Her går vi op i, at det du ser i spejlet, også skal være det du ser, når du går ud i solen. Det gør vi blandt andet ved hjælp af en høj Ra-værdi.

Kontakt os

Telefon

+45 87 11 40 50

Email Adresse

loevschall@loevschall.dk

Adresse

Nikkelvej 11, DK-8940 Randers SV